LOUIS VALLON Cremant de Bordeaux AOC Brut BIO

Bruttó ár:

6 990 Ft

Űrtartalom: 0.75 liter | Egységár: 9320 Ft/liter

Készleten

LOUIS VALLON Cremant de Bordeaux AOC Brut BIO

Louis Vallon Brut Bio egy páratlanul exkluzív pezsgő, melynek alapja egyedülálló organikus termesztési folyamat. Ez a ragyogó pezsgő egyenesen a Bordeaux régióból érkezik, ahol a hagyományok és az elegancia ötvöződik a fenntarthatóság iránti elkötelezettséggel. A “Brut Bio” felirat azt jelzi, hogy ez a pezsgő kifejezetten organikus termelés során készült, az ökológiai lábnyom minimalizálása érdekében.

A Louis Vallon Brut Bio a tökéletes választás azok számára, akik a minőséget és a fenntarthatóságot keresik egyetlen üvegben. Egy korty ebből a pezsgőből elvarázsol, és Bordeaux gazdagságának eleganciáját hozza el közvetlenül Önnek. Ízlelje meg a francia föld szépségét és az ökológiai megközelítés remekművét, és engedje, hogy az élet örömét fokozza ez a kivételes pezsgő!

A Louis Vallon pincészet az első történelmi alapbortermelők, a régió legnagyobb mennyiséget előállító, a buborékos területen szerzett tapasztalataikra támaszkodva ma a pezsgők egyik legjobb termelőjeként van pozícionálva.

A borászok szaktudása, a jól összehangolt borkészítés és a megfelelő technikai eszközök alkalmazása mind olyan tényezők, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy minőség tekintetében a legjobban megfeleljenek e gyorsan bővülő piac igényeinek.

Ételpár

Ez a crémant számos ételhez elvarázsolja Önt. Jól illik halételekhez, kagylókhoz (osztriga, sushi és sashimi, füstölt lazac, tengeri herkentyűk, hal- vagy kagylóterrine, haltatár), fehér húsokhoz, szárnyasokhoz, kekszekhez...

Szervírozás

Szervírozás előtt hűtsük le 5-6 °C-ra és nagyon vékony falú üvegpohárba töltsük.

Alkohol

12 %

Sav

5,7 g/l

Cukor

10 g/l

Szárazsági fok

Brut

Adatlap

Tömeg 1,5 kg
Évjárat

2020

Badge

Palackméret

Ország

Franciaország

Régió

Bordeaux

Alrégió

Termőhely

Sauveterre-de-Guyenne

Borászat

Termelő/borász

Marie Sebille

Szüret

szeptember közepén, kizárólag kézi szüreteléssel

Fajták

Szárazsági fok

Űrtartalom (l)

0.75

Alkohol (%)

12

Cukor (g/l)

10

Sav (g/l)

5,7

Minőségi kategória

Típus

Így készítik

Az előállítási módszer a hagyományos champagne-i módszer szerint történik: préselés, első erjesztés, a második erjesztéshez a palackban történik, érlelés-forgatás, degorzsálás és dozázs. A Louis Vallon Crémant de Bordeaux Bio Brut legalább 12 hónapig érlelődik palackban, hogy aromái és ízjegyei kifejlődjenek.

Így tároljuk

Sötét, hűvös és levegős környezetben, a palackot mindig állítva tárolja.

Még több Louis Vallon bor

Még több Brut bor