LE BERTOLE Extra Dry Prestige Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Magnum

Bruttó ár:

15 790 Ft

Űrtartalom: 1.5 liter | Egységár: 10527 Ft/liter

Készleten

LE BERTOLE Extra Dry Prestige Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Magnum

Világos, élénk szalmasárga színű tétel finom és tartós gyöngyözéssel.

Nem túl tolakodó és összetett illatában enyhén virágos aroma, alma és körte jegyei azonosíthatók. Ízének minden fázisában határozott egyensúlyt és nagyszerű harmóniát kapunk. Egyszerre nagyon zamatos, gyümölcsös és száraz, hosszú lecsengésében friss krémességet tapasztalunk.

2003 óta minden évben többszörös díjnyertes pezsgő. Normál 0,75 literes palackban szintén elérhető.

Ételpár

Javasolt előételek, tapasok mellé, ideális tenger gyümölcseihez és fehérhúsokhoz, illetve friss sajtokhoz, de kiváló partner tetszőleges száraz süteményekhez is.

Szervírozás

Ajánlott 8-10°C között fogyasztani, hideg mandzsettában szervírozni.

Alkohol

11,5 %

Sav

6 g/l

Cukor

17 g/l

Szárazsági fok

Extra dry

Adatlap

Tömeg 3,3 kg
Alkohol (%)

Palackméret

Alrégió

Borászat

Cukor (g/l)

Évjárat

Fajták

Minőségi kategória

Ország

Régió

Sav (g/l)

Szárazsági fok

Szüret

2021. szeptember hónapban kizárólag kézi betakarítással

Típus

Termelő/borász

Gianfranco Bortolin

Űrtartalom (l)

1.5

Így készítik

A szőlő kíméletes préselése, a must ülepítése után kontrollált hőmérsékletű erjesztés során készül el az alapbor. A körülbelül 30-40 napig tartó másoderjesztés méthode charmat útján zajlott le.

Így tároljuk

12-16°C-on, napfénytől elzártan tárolva őrzi meg egyedi és élénk karakterét.

Még több Le Bertole pezsgő

Még több Extra dry pezsgő

Szárazsági fok skála

Brut Nature
0-3 g/l maradékcukor-tartalom
Extra Brut
0-6 g/l maradékcukor-tartalom
Brut
0-12 g/l maradékcukor-tartalom
Extra Dry
12-20 g/l maradékcukor-tartalom
Dry
17-35 g/l maradékcukor-tartalom