LOUIS VALLON Cremant de Bordeaux AOC Blanc Brut Nature

Bruttó ár:

5 352 Ft

0 nap 00 óra 00 perc 00 mp

Űrtartalom: 0.75 liter | Egységár: 7136 Ft/liter

Készleten

LOUIS VALLON Cremant de Bordeaux AOC Blanc Brut Nature

A Louis Vallon Blanc Brut Nature tökéletes választás ünnepi alkalmakra, romantikus vacsorákhoz, vagy egyszerűen arra a pillanatra, amikor meg szeretné örvendeztetni magát és azokat, akikkel megosztja. Ezzel a pezsgővel felfedezheti a Bordeaux régió borkincseinek és a pezsgőkultúra varázsának egyedülálló világát. Élvezze az eleganciát és az ízek gazdagságát a “LOUIS VALLON Cremant de Bordeaux AOC Blanc Brut Nature” pezsgővel!

Az illatban friss és gyümölcsös jegyek találkoznak, amelyeket kísér egy finom és tartós hab. Az ízben a citrusfélék, alma és finom fehér virágok jegyei érvényesülnek, egyensúlyban tartva a savasságot és az eleganciát. Az utóíz hosszú és száraz, kihangsúlyozva a bor kivételes minőségét és karakterét.

A Louis Vallon pincészet az első történelmi alapbortermelők, a régió legnagyobb mennyiséget előállító, a buborékos területen szerzett tapasztalataikra támaszkodva ma a pezsgők egyik legjobb termelőjeként van pozícionálva.

A borászok szaktudása, a jól összehangolt borkészítés és a megfelelő technikai eszközök alkalmazása mind olyan tényezők, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy minőség tekintetében a legjobban megfeleljenek e gyorsan bővülő piac igényeinek.

Ételpár

Ez a crémant csodálatos kísérője lesz számos ételnek. Aperitifként vagy kísérőként egy körtés crème brûlée mellé, egyszerűen lenyűgöző ízélményt nyújt majd.

Szervírozás

Szervírozás előtt hűtsük le 5-6 °C-ra és nagyon vékony falú üvegpohárba töltsük.

Alkohol

12 %

Sav

6,5 g/l

Cukor

0 g/l

Szárazsági fok

Brut nature

Adatlap

Tömeg 1,5 kg
Évjárat

Badge

Palackméret

Ország

Régió

Alrégió

Termőhely

Sauveterre-de-Guyenne

Borászat

Termelő/borász

Marie Sebille

Szüret

szeptember közepén, kizárólag kézi szüreteléssel

Fajták

Szárazsági fok

Űrtartalom (l)

0.75

Alkohol (%)

Cukor (g/l)

Sav (g/l)

Minőségi kategória

Típus

Így készítik

Az előállítási módszer a hagyományos champagne-i módszer szerint történik: préselés, első erjesztés, a második erjesztéshez a palackban történik, érlelés-forgatás, degorzsálás és dozázs. A Louis Vallon Crémant de Bordeaux Brut Nature legalább 12 hónapig érlelődik palackban, hogy aromái és ízjegyei kifejlődjenek.

Így tároljuk

Sötét, hűvös és levegős környezetben, a palackot mindig állítva tárolja.

Még több Louis Vallon pezsgő

Még több Brut nature pezsgő

Szárazsági fok skála

Brut Nature
0-3 g/l maradékcukor-tartalom
Extra Brut
0-6 g/l maradékcukor-tartalom
Brut
0-12 g/l maradékcukor-tartalom
Extra Dry
12-20 g/l maradékcukor-tartalom
Dry
17-35 g/l maradékcukor-tartalom