COLESEL Pal De Testa – Bio Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Brut
Bio Prosecco a legmagasabb szinteken!
Örömmel mutatjuk be neked a Pal DeTesta DOCG Brut bio proseccót, mely a legfinomabb minőségű olasz pezsgők egyik büszkesége. Ez a kivételes ital azonban nem csak a pompás ízvilágával és elegáns megjelenésével varázsolja el az embereket, hanem az ökológiai termesztésben és fenntarthatóságban betöltött elkötelezettségével is.
Az ökológiai gazdálkodás alapelveit követve a Colesel szőlész mesterei minimalizálják a vegyi anyagok és műtrágyák használatát, helyette természetes módszereket alkalmaznak a szőlőültetvények gondozására. Ez eredményezi a tiszta és egészséges szőlőtermést, amely alapját képezi ennek a kivételes pezsgőnek.
Minden kortyban érezhető a Biológico DOCG Brut egyedülálló jellege és kifinomultsága. Illatos és gyümölcsös aromája érzéki élménnyé teszi az élvezetét. Lédús alma, nektarin, citrusfélék, fehér virágok és méz jellegzetesen gyümölcsös, virágos aromái jellemzik. Hívogatóan zamatos a szájban, nagyszerű gyümölcsökkel, kiegyensúlyozott frissességgel. Az apró buborékok könnyedén táncolnak a pohárban, miközben kellemesen frissítő és élénkítő ízével elvarázsol.
Alkohol
11,5 %
Sav
5,6 g/l
Cukor
10 g/l
Szárazsági fok
brut
Adatlap
Tömeg | 1,5 kg |
---|---|
Alkohol (%) |
11,5 |
Alrégió |
Valdobbiadene |
Borászat |
Colesel |
Cukor (g/l) |
10 |
Évjárat |
2022 |
Fajták | |
Minőségi kategória | |
Ország |
Olaszország |
Régió |
Veneto |
Sav (g/l) |
5,6 |
Szárazsági fok |
brut |
Szüret |
2022. szeptember 10-30., kizárólag kézi szüreteléssel |
Termékkategória |
Spumante fehér |
Termelő/borász |
Vlady Bortolin |
Termőhely |
Susegana |
Űrtartalom (l) |
0.75 |
Így készítik
Így tároljuk
Átszellőzött, sötét és hűvös helyen tartandó, lehetőleg függőleges helyzetben. Hosszabb ideig hűtőben történő tárolását kerüljük.