COLESEL Pal De Testa – Bio Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Brut

Bruttó ár:

7 790 Ft

Űrtartalom: 0.75 liter | Egységár: 10387 Ft/liter

Készleten

COLESEL Pal De Testa – Bio Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Brut

Bio Prosecco a legmagasabb szinteken!

Örömmel mutatjuk be neked a Pal DeTesta DOCG Brut bio proseccót, mely a legfinomabb minőségű olasz pezsgők egyik büszkesége. Ez a kivételes ital azonban nem csak a pompás ízvilágával és elegáns megjelenésével varázsolja el az embereket, hanem az ökológiai termesztésben és fenntarthatóságban betöltött elkötelezettségével is.

Az ökológiai gazdálkodás alapelveit követve a Colesel szőlész mesterei minimalizálják a vegyi anyagok és műtrágyák használatát, helyette természetes módszereket alkalmaznak a szőlőültetvények gondozására. Ez eredményezi a tiszta és egészséges szőlőtermést, amely alapját képezi ennek a kivételes pezsgőnek.

Minden kortyban érezhető a Biológico DOCG Brut egyedülálló jellege és kifinomultsága. Illatos és gyümölcsös aromája érzéki élménnyé teszi az élvezetét. Lédús alma, nektarin, citrusfélék, fehér virágok és méz jellegzetesen gyümölcsös, virágos aromái jellemzik. Hívogatóan zamatos a szájban, nagyszerű gyümölcsökkel, kiegyensúlyozott frissességgel. Az apró buborékok könnyedén táncolnak a pohárban, miközben kellemesen frissítő és élénkítő ízével elvarázsol.

Ételpár

Tökéletesen párosítható különféle ételekkel. A könnyed és friss karaktere miatt ideális választás a könnyebb előételekhez, salátákhoz és tenger gyümölcseihez. Szintén jól harmonizál a könnyű, fehér húsokkal, például baromfival vagy halakkal, és remek kísérője lehet a frissítő és pikáns sajtoknak.

Szervírozás

Szervírozás előtt hűtsük le 2-5°C-ra, tálalása jégvödörben tökéletes.

Alkohol

11,5 %

Sav

5,6 g/l

Cukor

10 g/l

Szárazsági fok

Brut

Adatlap

Tömeg 1,5 kg
Alkohol (%)

Alrégió

Palackméret

Badge

Borászat

Cukor (g/l)

Évjárat

Fajták

Minőségi kategória

Ország

Régió

Sav (g/l)

Szárazsági fok

Szüret

2022. szeptember 10-30., kizárólag kézi szüreteléssel

Típus

Termelő/borász

Vlady Bortolin

Termőhely

Susegana

Űrtartalom (l)

0.75

Így készítik

Így tároljuk

Átszellőzött, sötét és hűvös helyen tartandó, lehetőleg függőleges helyzetben. Hosszabb ideig hűtőben történő tárolását kerüljük.

Még több Colesel pezsgő

Még több Brut pezsgő

Szárazsági fok skála

Brut Nature
0-3 g/l maradékcukor-tartalom
Extra Brut
0-6 g/l maradékcukor-tartalom
Brut
0-12 g/l maradékcukor-tartalom
Extra Dry
12-20 g/l maradékcukor-tartalom
Dry
17-35 g/l maradékcukor-tartalom