COLESEL Brosa Rosé Brut

Bruttó ár:

6 490 Ft

Űrtartalom: 0.75 liter | Egységár: 8653 Ft/liter

Készleten

COLESEL Brosa Rosé Brut

Csak a színe édes…

A Brosa Rosé egy igazi különlegesség. Színe élénk rózsaszín, finom és tartós buborékok, krémes hab jellemzik. Elegáns és tartós illatában a piros- és feketebogyós gyümölcsök karaktere a meghatározó.

Száraz, telt, komplex és nagyon tartós az ízvilág, gyümölcsös utóízben málnára, szederre és áfonyára emlékeztető jegyekkel.

Ételpár

Mindenkihez és minden alkalomhoz passzol, kiváló aperitifként. Nyers, főtt és füstölt halakból készült ételekhez remek kísérő. Amikor először kóstolja, mindenképpen tegyen egy próbát egy darab étcsokoládéval is!

Szervírozás

Szervírozás előtt hűtsük le 4-6°C-ra, tálalása jégvödörben tökéletes.

Alkohol

11,5 %

Sav

7 g/l

Cukor

9 g/l

Szárazsági fok

Brut

Adatlap

Tömeg 1,5 kg
Alkohol (%)

Alrégió

Palackméret

Borászat

Cukor (g/l)

Évjárat

Fajták

Minőségi kategória

Ország

Régió

Sav (g/l)

Szárazsági fok

Szüret

október 10-20.

Típus

Termelő/borász

Vlady Bortolin

Termőhely

Belluno

Űrtartalom (l)

0.75

Így készítik

A szőlő kíméletes préselése és a must ülepítése után kontrollált erjesztéssel, derítést követően készült el az alapbor a pezsgősítéshez. A másoderjesztés "méthode charmat" módszerrel, nyomásálló tartályokban (autoclave), 15-17°C hőmérsékleten zajlott, és 30 nap alatt ment végbe, majd palackozás előtt további 1-2 hónapos érlelés következett tartályban.

Így tároljuk

Átszellőzött, sötét és hűvös helyen tartandó, függőlegesen. Hosszabb ideig hűtőben történő tárolását lehetőség szerint kerüljük.

Még több Colesel pezsgő

Még több Brut pezsgő

Szárazsági fok skála

Brut Nature
0-3 g/l maradékcukor-tartalom
Extra Brut
0-6 g/l maradékcukor-tartalom
Brut
0-12 g/l maradékcukor-tartalom
Extra Dry
12-20 g/l maradékcukor-tartalom
Dry
17-35 g/l maradékcukor-tartalom