COL SANDAGO Wildbacher Rosé Extra Brut Metodo Classico

Bruttó ár:

15 990 Ft

Űrtartalom: 0.75 liter | Egységár: 21320 Ft/liter

Készleten

COL SANDAGO Wildbacher Rosé Extra Brut Metodo Classico

A wildbacher szőlőfajtából készült tételek a Col Sandago védjegyei. Nagyvonalú illataromák jellemzik, a bogyós gyümölcsök, a virágok és a kenyérhéj határozott jegyei kifinomultan és összetett módon rétegeződve vannak jelen. Az első korty száraz, harmonikus karaktert mutat. A vastag kortyban nyílik ki igazán a tétel gazdagsága a szamóca és a hozzá passzoló ropogós kenyeresség vezető aromatikájával. Kiegyensúlyozott és hosszan tartó, kellemes illat-íz harmóniát teremtve nyújt különleges élményt. Három felkiáltójellel ajánljuk!!!

Ételpár

Ideális kísérője friss és kéksajtoknak. Halak és fehérhúsok mellé is kiváló. Akár champagne-kóstolók sorába is becsempészhető kuriózum. Igazi ünnepi pezsgő, a megjelenésének minden eleme elegáns és kifinomult, legyen szó a csomagolásról, a krémes habról, a színéről, illatáról vagy akár a komplex ízeiről.

Szervírozás

Javasoljuk, hogy 8°C fokon mandzsettában szervírozza.

Alkohol

12 %

Sav

5,7 g/l

Cukor

0 g/l

Szárazsági fok

Extra brut

Adatlap

Tömeg 1,5 kg
Alkohol (%)

Palackméret

Alrégió

Borászat

Cukor (g/l)

Évjárat

Fajták

Minőségi kategória

Ország

Régió

Sav (g/l)

Szárazsági fok

Szüret

2021. szeptember első tíz napjában, kizárólag kézi szüreteléssel

Típus

Termőhely

Susegana

Űrtartalom (l)

0.75

Így készítik

A szőlő kíméletes préselését és a rövid ideig héjon történő áztatást követően a mustot ülepítették, majd kontrollált 18-20°C-os első erjesztéssel készült el az alapbor a pezsgősítéshez. A 36 hónapig tartó másoderjedés “metodo classico” módszer szerint a palackban ment végbe.

Így tároljuk

Hűvös és átszellőzött környezetben tároljuk, a palackot mindig függőlegesen tartva. Lehetőség szerint kerüljük a hosszabb ideig hűtőben történő tárolását.

Még több Col Sandago pezsgő

Még több Extra brut pezsgő

Szárazsági fok skála

Brut Nature
0-3 g/l maradékcukor-tartalom
Extra Brut
0-6 g/l maradékcukor-tartalom
Brut
0-12 g/l maradékcukor-tartalom
Extra Dry
12-20 g/l maradékcukor-tartalom
Dry
17-35 g/l maradékcukor-tartalom